söndag 16 december 2007

Bilturen...

Nytt inlägg med MYCKET VIKTIG INFORMATION: Fixan har ju provat buren inne tillsammans med husse, som ni tidigare sett på bloggen.
Ikväll har Fixan, extra fin i pälsen, efter att ha varit på hemmaSPA, åkt en tur i den gyllene vagnen ....hm ... bilen, var det visst. Medpassagerare där bak (för nu gjorde Fixan premiärtur i bilburen och åkte 'business clss' ;) ), var anden och de hade både fäll, fleecepläd och tigerrandiga biten från Rörö, (snuttetrasan). Dessutom, hade husse gått ut i förväg och värmt upp bilen till sina tjejer. Lite pip, under turen var det - men inte hela tiden. När vi kom hem och husse skulle lyfta ned Fixan från bilen ,ville hon inte, utan satte sig längre in i buren-vi vill att Fixans billiv fortsätter i positiv riktning.
Ha en riktigt bra vecka! Lagom lugn-julen kommer ändå;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Perfekt!! Det går som på räls!!

Anonym sa...

Hej!

Vad kul att du hittat till vår blogg! Vi har allt kikat på din oxå efter tips från Madelene. En av Fixans bröder bor inte långt från oss och vi har sett honom vid ett par tillfällen. Man blir allt lite valpsjuk.

Anonym sa...

Heja er....vad bra det går! Såg att jag missat två nlägg från er så jag har läst om browniesarna i Slottskogen också! Vilka härliga bilder, ni måste haft jätte mysigt. Och vad kul att Fixan var så framåt :-)) Tur att du skrev vilken färg på kopplet hon hade, de är ju så lika, iaf på kort! Så kul att Fixan fick åka i den gyllene vagnen ( och dessutom uppskatta det!) efter att ha blivit ompysslad på SPA...hon har det gott den lilla damen! Så roligt att läsa att ni njuter så av varandra, precis som det ska vara :-))Hoppas ni får en bra vecka nu, snart kommer tomten. Ha det bra /Anki & Rut

Skicka en kommentar