söndag 9 maj 2010

Jaktlydnad

Fixa o husse fortsätter att träna jaktlydnad i Halland. Vädret idag var underbart skönt - nästan lite väl varmt, iaf. när vi fikade. Idag tränade vi vidare på stadga, kontakt, apport och sök - dunderroligt, tycker Fixa. Det är fullt ös under kursen och medvetslös på vägen hem. Fixa har ju inte haft tid att hämta hem några dummies till husse tidigare för det finns så mkt annt gott att lukta på. De senaste gångerna däremot så har Fixa fattat vad apport går ut på och hämtar (oftast :) ) dummien och lämnar av till husse. Träning ger färdighet. Några bilder från idag, med Fieldisar. Fieldarna är ju i majoritet på denna jaktlydnadskurs :D

 Noa och Moses
 Molly o Sessan
Fixa som undrar om vi inte fikat klart snart så vi kan börja arbeta!

Under kommande vecka ska Fixa fylla på sitt försvar mot Leptospiros inför årets semester. I mitten av juni kommer Fixa och tvåbenta att åka till Toscana i Italien och bo på en vingård. Vingården ligger vid det lilla samhället Barberino Val d'Elsa, mitt mellan Florens o Siena. Fixa undrar om Italien kan vara samma paradis för hundar som Frankrike var förra sommaren.



2 kommentarer:

Madelene sa...

Så roligt ni har på er kurs!! :) Kan du inte filma lite och lägga ut? Skulle vara kul..
Så låter det härligt med er Italien semester!!
Kan säkert bli lika bra som förra för Fixa!
Ha det bra!

Majsan sa...

Blir lite träningssjuk... borde kanske ta mig i kragen och sätta igång med Greta på allvar. Kul att ni fortsätter att kämpa på. Hoppas ni alla avslutar ert jaktår med att starta på FSK grundprov =)

Skicka en kommentar