lördag 20 februari 2010

Mattes Fixa skickar kort eller det är inte lätt att gå hundpromenader i kortbyxor i detta snöväder

I söndags så fick husse uppsöka jourcentralen i Uddevalla för otäcka utslag i knävecket. Remiss därifrån hem till Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg, där husse blev inlagd och fick stanna några dagar. Anledning: Rosfeber och husse fick antibiotika intravenöst, i droppform. Fixa, hon fick vara kvar någon dag extra hos mattes föräldrar och med dem åkte Fixa sedan upp till Värmland, där hon nu bor hos husses föräldrar. Husse är nämligen ordinerad antibiotika, stora lila tabletter, inte bära tungt samt att gå i kortbyxor. Och det förstår man nog om man tittar ut att det är inte lätt att gå hundpromenader i kortbyxor i detta snöväder. Fixa har det just nu bättre i Säffle där hon är med på goa promenader, hjälper till i köket,( även den bästa kock kan väl behöva lite hjälp, eller?) och kollar travlopp på tv med husses pappa:) Tack för alla som ställer upp och passar Fixa och hjälpt till med matinköp till husse i veckan!
Matte kom hem från Uppsala med tåget i går och har kärvänligt "uppmanat" husse att sträcka ut sitt knä så att han inte blir för stel i knät. Det gäller ju att hålla husse i form så att han inte sackar Fixa i deras lydnadsträning och annat ;) Det är väldigt tomt här utan Fixa, tycker tvåbenta, speciellt matte som inte träffat guldtösen på flera veckor. Men Fixa är väldigt duktig och nu har hon även lärt sig att skicka kort :) För i mattes postfack i Uppsala, så låg i går ett kort med en söt, lurvig kattunge på och på kortet stod det:

Hej matte!
Jag skickar dej en hälsning och säger att jag har det bra på mina inackorderingsställen.
Det är bra med promenader och det finns en dubbelsäng som man sover gott i.
och det är så många nya dofter.
Nospussar från Fixan.
P.S. Hoppas Husse är frisk snart

Ikväll tittar tvåbenta på OSsändningar och lite melodifestival medan Fixa är med på trevlig middagsbjudning i Värmland.
Vi önskar alla en fortsatt trevlig helg och ta det extra försiktigt i trafiken om ni är ute i snöovädret! Matte och husse skickar alldeles särskilt bamsepussar till Fixa och hoppas att vi snart är samlade som "de tre musketörerna" igen:)

4 kommentarer:

Madelene sa...

Fixan kan allt! Till och med skicka kort!! :) Inte illa..
Kan förstå att husse inte vill gå på långpromenad i short.. nu är det ju dessutom långkalsong på som gäller för att man ska kunna vara ute.. termobyxa också förstås..
Hoppas att husse blir frisk snabbt!!

Susann sa...

Krya på dig Per !!!!
Vilken Fixa, skickar vykort och allt :0)
Brr inga kortbyxor ute inte.
Ha en skön helg och LYCKA Till med studierna Elin

Kram Kram

Anonym sa...

Stackars Husse säger jag! Rosfeber som gör så ont :O Fixa är ju en tusenmästare i stora mått!Tänk att hon kunde skicka vykort?! Svårast måste ha varit att slicka på frimärket, el rättar sagt, få frimärket att lämmna tungan *skrattar*
Krya på sig och hoppas ni snart är alla tre tillsammans igen!

Lena & lapptussarna sa...

Krya på dig Per!
Skönt att Fixa trivs på sina extra ställen.

Skicka en kommentar