måndag 16 mars 2009

Vårkänslor

Fixa har spanat in en av killarna på dagis, sa dagisfröken idag. Det är Eddie, en stilig dvärgpincher! Först var det Eddie som var mest intresserad av Fixa men nu är det Fixa som försöker få till att busa med Eddie genom lekinviter.
Det är mysigt med vårkänslor och vår i luften. Matte var stolt idag när Fixa gick större delen av eftermiddagspromenaden i slakt koppel. Lite torrt godis hjälpte till men det fanns en del störningar omkring och nu, ta i trä, börjar det att gå mycket framåt med koppelträningen. Ja, inga buskompisar som Lova eller andra får vara i närheten för då är det fortfarande för svårt, verkar Fixa tycka. Men framåt går det.
Ja du Anki: Fixa är verkligen en fullfjädrad medlem av FMH-klubben och fick alldeles nyss glass av husse. Hmmmm, matte och husse har inte alltid samma åsikt om allt!
Vi har fått en fin inbjudan till pingstbröllop och ser mycket fram emot detta. Fixa har redan "bokat rum" på ett eget specialställe så hon kommer också att ha en bra helg på egen tass :)
Ha en bra fortsättning på veckan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi!! Ni får försöka fotografera föremålet för Fixas intresse så vi får se honom i bloggen!! :D
Mysigt med pingstbröllop!! Det kan bli så vackert!!
I morgon blir det sol igen enligt vädergubbarna! Det hoppas jag! Det här regnet och dimman är SÅÅÅ trist!
Ja nog kan en tandutragning eller två vara värd en häst eller två.. i plastformat.. Själv är jag lite rädd för tandläkaren.. huuja.. men det får man ju inte låtsas om inför barnen. Mjukismarsvin är bra att ha som "stuntman" ibland.. ;)
Vi hörs!

Anonym sa...

mmmm glass är gott, mums !
Visst är det svårt att gå snyggt i koppel när det finns så många goa dofter att undersöka :0)
Många svansviftningar från oss

Anonym sa...

Ha ha ha ha, är det lilla fjant Eddie hon har gått och blivit kär i? Vet inte om Dexter tycker att detta är riktigt ok...Eddie är ju en faaaaarlig hund som man inte ska störa om man är ett stort vitt fluff...*L*

Anonym sa...

Oj har Fixa blivit stora damen och börjat intressera sig för "killar" =0)
Visst är det härligt med vårkänslor!
Ha en fortsatt bra vecka!

Skicka en kommentar