lördag 26 april 2008

Lördag

Imorse hade vi sovmorgon och då blev morgonpromenaden vid halvniotiden. Det var lite kyligt men vår i luften och skönt att komma ut. Ute i lilla parken var även schäfervalpen Dexa ute med sin husse. Vi tränade ett par inkallningar med Fixa och det gick jättebra fast att Dexa var i närheten. =D> Hon hade nog gärna varit med Fixa lät det som. Efter detta fortsatte vi morgonpromenaden. Vi gick bort mot Slätta Damm men vek av på slutet och fortsatte i stället att gå på smågator och gångbana. Målet var ett bageri, där matte gick in och köpte frukostfrallor och annat bröd till tvåbenta. Fixa fick vänta utanför med husse :-w . Under de flesta promenader försöker vi att träna Fixa på att gå i kopplet utan att dra. Det känns som om det är mer sällan som Fixa drar i kopplet, även om hon i dag var ganska ivrig, kanske för att vi gick på för henne nya vägar och gräsmattor. Det var mycket att nosa på, enligt Fixa. När vi kom hem åt vi frukost. Fixa var hungrig efter långpromenaden och åt upp hela sin frukost med en gång =P~ . Husse känner av att det är mer pollen i luften och är något trött av det. Vi har haft en lugnare dag idag och det behövs ibland det med.

Ha en bra fortsättning på helgen! >:D<

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med en lugn dag! :)
Fixa är duktig som kommer på inkallning trots en rolig valp i närheten!! *applåd*

Anonym sa...

Håller med till punkt och pricka, visst är det skönt med en lugn dag ibland. Jag är slö av min allergimedicin och hundarna verkar bli slöa när jag är slö!!!!skönt när vi kan slöa ihop=)
Fixa är duktiga som kommer när det finns en rolig lekkompis i närheten.
Ha en fortsatt skön och lugn helg!

Anonym sa...

Finns det något härligare än slappedagar?? Dvs såna dagar där man inte behöver göra ett enda dyft om man inte tvunget vill. Mera såna dagar till folket!! *asg*

Hejja matte & husse som som är bättre än jämngamla kompisar & duktigt av Fixa att kunna välja.

Kram

Skicka en kommentar