lördag 9 januari 2010

MyDog Dag 3

Idag var det Fixans tur att visa hur snygg och go en Field kan vara, för de som besökte rasmontern på MyDog. Vi var där tidigt för att få parkering nära mässan och det var skönt att sitta i lugnet för stormen. Bäst som vi satt där så blev Fixa tokig. Det var Rebecka, Fixans dagisfröken som närmade sig montern och det blev ett kärt återseende efter julledigheterna. Rebecka är grym på agility (hon har bl.a. tävlat i USM) och skulle tävla under dagen, vi vet inte hur det slutade. Efter en stund så kom Sessan med familj. Tillsammans så gjorde de två Fielddisarna allt för att charma de besökande. De två turades om att sitta på trimbordet och locka in folk. Det var många frågor att besvara för de tvåbenta under dagen, särskilt efter rasparaden där många sett Fixa o Sessan och  kom till montern för att höra mer om rasen. För Fixa som älskar barn var det underbart med så många som ville klappa och gosa.

När dagen led mot sitt slut så ringde husses mobiltelefon och det var ProPlan som ringde och meddelade att husse vunnit andra pris i deras tävling. En fin stol och 15 kg. hundmat var andrapriset! Fixa äter ju ProPlan så det var en riktigt bra vinst. Lite shopping blev det också på mässan, två "Back on Track" filtar. Fixa har ju sedan tidigare ett "Back on Track" täcke som är kanonbra. För er som inte vet det så har ju "dopingklassningen" släppts för dessa täcken OM hunden anses frisk (http://kennet.skk.se/skk/innehall.aspx?ID=397&Sprak=sv).


Fixa laddar inför dagen.

Marie och Sessan.

Husse och Fixa.

Det var en stadig ström av besökare med frågor.

Fixa blir klappad.

5 kommentarer:

Majsan sa...

Bra jobbat... folk samlar sig kring två vackra fieldflickor, vad annars =) Tack för allt arbete med montern.

Madelene sa...

Vilken fin dag på MyDog ni fick! :) Tack för all hjälp!!!!!
Kram Madelene och tjejerna!

Anki Rut o Kanel sa...

Varför var inte jag på My Dog dag tre också?! Hade så gärna velat träffa Fixa...Är säker på att hon med hjälp av Sessan drog massor av nyfikna till montern.
Vad bra att Back on Track inte är doping klassat längre, det är ju ren frisk vård anser jag.

Kram

Anonym sa...

Vad fin blogg ni har! Kul att kunna följa er. Kika gärna in på Alice blogg. www.nogg.se/cocker

Vi ses säkert på utställningar framöver!

Mvh
Malin

Anonym sa...

Vilken tur ni hade som vann foder!
Buster vann oxå foder vilken jackpot för de små hundarna i Hildedal!

/Cissi & Buster Bus

Skicka en kommentar