lördag 19 december 2009

Strålande vinterväder

Under veckan som gått har Fixa fått massage av Annika och det är så sköööönt, tycker Fixa. Denna gång ville hon upp på massagebordet direkt när vi kom in i behandlingsrummet. Annika är förknippat med njutning och en mysig stund.

Husse tycker det är bra att det är så kallt och torrt ute för då slipper man torka (o ibland duscha) Fiax efter alla goa (o leriga) promenader. Idag hittade vi en ny promenadväg i närheten där vi bor. Den gick runt St. Jörgens golfbana och den var jättetrevlig men mkt. gräsområden att träna lydnad på. Våra promenader är nu fulla med stanna, ligg, ligg kvar, kom och hopp :D Husse och Fixa tränar faktiskt riktigt bra och nästa år ska vi starta på lydnadsprov - har husse som plan.

Några bilder från dagens två långa och sköna promenader finns nedan. De är tagna med husse mobilkamera därför är de så mörka. Vi har haft en strålande vinterdag i Göteborg idag, 5 grader kallt och sol.


Morgonpromenaden, i inhägnaden.


Eftermiddagspromenaden, framför klubbhuset o drivingrangen på St. Jörgens golfbana.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! nya bilder på Fixa:)
Jisses vad jag har hemlängtan nu till er två.Vad bra ni verkar träna på,roligt.
Gott att Fixa gillar massagen och kul med ny promenadväg, den får ni visa mig.Kram från matte/frugan

Lena & lapptussarna sa...

Massage är toppen, det tycker tussarna med!
Visst är det härligt med vinterväder.
Ha en riktigt trevlig helg och vecka.

Anki Rut o Kanel sa...

Äntligen! Har tyckt det var lite tomt här ;) Det är bra att använda sig av promenaderna till en massa övningar som sen kan läggas in i ett lydnads program! Dels blir promenaderna roligare för en Fixa hund och sen så blir även lydnaden roligare på plan för att det är befäst på ett roligt vis....

Skicka en kommentar