onsdag 19 augusti 2009

Kaffemoster

Fixa och tvåbenta är nu hemma för några dagar innan vår Sverigeresa fortsätter redan i morgon eftermiddag. Då skall vi åka uppöver och titta på mattes rum som hon skall hyra i Uppsala. Och till helgen är det ju Fieldspecialen i Boxholm. Vi kommer att vara där och titta och träffa trevliga fieldar och fieldägare samt att fotografera när de andra ställer ut sina hundar. För Fixa är det för tidigt att ställas ut så nära inpå konvalecensen, vettens order och då följer vi dem. Men att lugnt nosa på en eller annan kompis går bra. Ni kan ju tänka hur lugnt som Fixa och buskompisen Lova kommer att hälsa på varandra när de ses :) men ösbus får flickorna vänta med ytterligare någon dag.
Fixa har varit hos tvåbentas föräldrar och hälsat på och som vanligt charmat hela gänget. Att hon hoppade upp på husses mammas vita capribyxor(visserligen var Fixa ren om tassarna men ändå) var helt ok medan matte tycker att Fixa skall hälsa fint även när hon blir jätteglad.
Matte fick inbjudan till Facebook tidigare i sommar och tackar så mycket för den. men med tanke på att det blir studier i höst så är det bäst att avstå från detta så länge. Däremot har husse ordnat med konto till sig och det har redan under denna korta tid varit full aktivitet på familjens "kaffemoster";) (han är go o bra att ha tycker Fixa o matte).
Vi skickar hälsningar till östkusten och håller tummar och tassar för en lycklig återförening.
Nu är det snart dax att börja med Fixas stora SPA, mysigt när allt är klart tycker matte och husse medan vår Fixis även njuter under tiden.
Ha en fin kväll allihopa!

5 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Kanske man kan träffa dig när du pluggar i Uppsala. Tussarna och vi bor i Bålsta ca 40 minuter väster om Uppsala (med bil).
Kul att Fixa får nosa på sina kompisar igen :)

Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Det vore roligt att träffa dig och tussarna Lena. Skall bara komma in i pluggandet ordentligt först för vill ju klara tentor/prov bra. Ja, Fixa kommer alt att träffa många fina och trevliga hundkompisar till helgen:)
/matte och nySPAad Fixa

Madelene sa...

Vi ses i helgen!! :)

Gloria sa...

Va kul att vi äntligen ska få nospussas lite i helgen. Synd att du inte får busa men det kommer säkert fler tllfällen för bus:)! Matte tycker också det ska bli kul att åka till boxholm.

Susann sa...

Ska bli kul att träffas igen......
Mmm va mysigt med spa hälsar Lotus :0)

Skicka en kommentar