söndag 20 januari 2008

Kul söndag

Idag har vi haft en bra dag. Fixa och matte åt frukost vid kvart i nio tiden och husse fick lite extra sovmorgon. Mysigt :x , tyckte husse om när han en stund senare blev väckt av en inte svansviftande Fixa-nej hon viftar på nästan hela sig:) det är endast frambenen som är stilla, för att hålla balansen.
En utflykt blev det med. Lika bra att passa på när det är SOL B-) . Först fick Fixa sitta i bilen och klarade det bra idag.Sedan stannade vi och gick genom skogen upp till ett special ställe som vi hittat- en liten inghängnad i skogen. Matte vet inte vad som skall vara där eller vem som äger men idag var inhägnanden ledig. Vi passade på att träna med Fixa lös i inhägnanden- det var kul, tyckte vi. Fixa lyssnade på de flesta uppmaningarna men blev distraherad när det gick förbi en annan hund med husse på utsidan av hägnet. Vi får träna och träna så att Fixa lyder, även när det finns störande moment. Karmeran var hemma så inga bilder finns mer än de i husses mobil. En bra tur med skogsunderlag:)
Sedan hem till SPA+mat för Fixa.
Ha en bra vecka allihopa och njut av solen när tillfälle finns >:D<

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att ni haft en skön söndag!! :)
Känner igen det där att vifta med hela kroppen!! Det gör verkligen Frosty!!! SÅ det har hon gett i arv till sin dotter! :D
I morgon fyller mamma Frosty år! Tänk att hon redan är sju år... tiden går så fort! Minns ju hur hon spang omkring bland barnens leksaker.. och bet i "my little pony" hästar och ryckte av dem svansen.. Hoppas att alla hennes F-barn blir lika ljuvliga som hon är och har varit genom åren!

Anonym sa...

Stora tjejen nu då!!! Redan lärt sig handla oxå *s*
Det är bra med såna där inhägnader...

Ha en härlig vecka!!!

Anonym sa...

Hej igen.. är på kurs med jobbet och smiter ifrån för att surfa.. :D
Hittar länk till dig om viltspår.. ifall du skulle vilja träna det:
http://www.workinggundogs.se/
Jag kan tänka mig att gå kursen med Irma också!!! Den är i april..

Skicka en kommentar